Про подальшу долю шахт Білицька та Піонер

Переглядів: 3047 0 10.09.2021 в 07:30:43 Новини підприємств
Про подальшу долю шахт Білицька та Піонер

На чергове засідання виконкому Добропільської міської ради запросили генерального директора ДП Добропіллявугілля-видобуток Олега Водоп'янова. Він розповів про роботу підприємства та про плани на 2022 рік.

Присутні на засіданні ветерани-шахтарі поставили йому кілька запитань, серед яких і доля шахт Білицька та Піонер.

Олег Олександрович відповів: "Згідно протоколу засідання секції «Вугільна промисловість» Науково-технічної Ради Міністерства енергетики України, та з урахуванням фак-тичного стану шахти «Піонер» ВП «Шахтоуправління «Новодонецьке» та шахти «Білицька» ВП «Шахтоуправління «Добропільське», розроб-лено завдання на проектування ТЕО подальшої експлуатації шахт. Опла-та послуг з розроблення ТЕО та їх комплексної державної експертизи буде здійснюватися за рахунок бюджетних коштів. Після отримання ре-зультатів ТЕО буде прийняте рішення про подальшу долю цих шахт".

Також генеральний директор зазначив, що, на його думку, шахти, які працюють в режимі водокачки, повинні видобувати вугілля хоча б для своїх потреб. Як приклад - на шахті у Золотому на Луганщині, яка знаходиться на лінії вогню, саме так і відбувається.

Разом з тим він розповів, що був оголошений набір ГРОВ для роботи на Піонері, однак ніхто не відгукнувся.


Про подальшу долю шахт Білицька та Піонер


Про подальшу долю шахт Білицька та Піонер


Джерело: НОВИЙ ШЛЯХ

Мітки: шахта, город


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх