Представители Доброполья ознакомились с IT-решениями в области электронной демократии

Переглядів: 779 0 23.07.2019 в 10:30:02 Новини місцевої влади
Представители Доброполья ознакомились с IT-решениями в области электронной демократии

Чим відрізняється електронна демократія від електронного урядування? Чи допоможуть електронні сервіси українцям спростити механізм участі у прийнятті рішень? Які продукти вже існують на вітчизняному цифровому ринку, а які наразі є лише у вигляді ідей? Знаходили відповіді на ці та інші питання представники місцевого самоврядування і громадських організацій Донецької та Луганської областей під час зустрічі-діалогу «Е-контакт».

Захід проходив 17-18 липня в місті Святогірськ за ініціативи та організації Програми ООН із відновлення та розбудови миру.  Представники Добропілля також взяли участь у зустрічі.

За допомогою запрошених експертів протягом двох днів учасники обговорювали конкретні приклади українського та міжнародного досвіду в області взаємодії з громадянами за допомогою засобів електронної демократії, можливості їх застосування в місцевому контексті. Ознайомлювалися з результатами дослідження стану та перспектив впровадження інструментів е-демократії у свої громадах. Працювали з дорожніми картами електронної участі, розробленими експертом Юрієм МІСНІКОВИМ для кожного міста та ОТГ окремо.

Цифровізація суспільства вимагає відповідних рішень не тільки від бізнесу, органи місцевого самоврядування також повинні враховувати виклики часу та модернізувати роботу задля розвитку своєї громади.


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх