Працівники ЦЗФ Добропільська переробили чотири мільйони тонн рядового вугілля на концентрат

Переглядів: 1026 0 26.11.2019 в 07:30:37 Новини підприємств
Працівники ЦЗФ Добропільська переробили чотири мільйони тонн рядового вугілля на концентрат

Ми знаємо, що наше добропільське вугілля – це не тільки тепло та світло, а й основа енергетичної незалежності нашої країни.

Тому щиро пишаємося колегами з фабрики Добропільська, які на два тижні раніше, ніж торік, переробили чотири мільйони тонн рядового вугілля на концентрат.

Щороку ця фабрика нарощує темпи переробки рядового вугілля завдяки потужній модернізації, ремонтам і придбанню нової техніки.

«Ми завжди шукаємо нові рішення, нові ефективні підходи до переробки вугілля на концентрат, - поділився головний інженер Євген Пелипенко. – Цього року відремонтували елеватори, стрічкові конвеєри, грохота та центрифуги. Це немалі кошти – у 2019 компанія ДТЕК інвестувала у Добропільську збагачувальну фабрику понад 41 млн грн».

Ювілейну чотирьохмільйонну тонну 25 листопада переробила технологічна зміна під керівництвом Андрія Андросенка: «Це навіть вже трохи смішно, - ділиться Андрій. – Навіть коли за планом та усіма показниками здається, що інша зміна дасть ювілейну тонну, в останню мить виявляється, що знову ми. Цього року ми переробили останні тонни у трьох мільйонах – у першому, третьому та четвертому. Але, насправді, це не так і важливо, тому що мільйонні досягнення - результат кожного у нашій великій родині збагачувальників, від машиністів конвеєра до вантажників вугілля, від електрослюсарів до директора. Пишаюся тим, що працюю з цими людьми».

Добропільські збагачувальники випустили з 4 мільйонів тонн рядового вугілля 2,4 млн тон якісного вугілля-концентрату. Цей концентрат став паливом для Запорізької, Ладижинської, Придніпровської, Бурштинської та Добротвірської теплоелектростанцій.


Джерело: ДТЭК Добропольеуголь


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх