У Добропiллi пошук роботи проводиться за допомогою сучасних технологій!

Переглядів: 827 0 10.07.2020 в 07:30:13 Центр зайнятості
У Добропiллi пошук роботи проводиться за допомогою сучасних технологій!

В Добропільському міському центрі зайнятості 7 липня 2020 року відбувся вебінар «Можливості працевлаштування в мережі Інтернет».

Світ сучасних технологій відкриває перед нами безмежний простір можливостей. Пошук роботи на сайтах, електронні резюме і відеорезюме, та саме працевлаштування в мережі Інтернет впевнено зайняли свою нішу в онлайн середовищі. Всесвітня пандемія довела, що взаємодія між людьми не стає менш ефективною, через відсутність живого контакту, а тому використання дистанційних форм роботи стрімко поширюється серед населення. Працевлаштування в мережі Інтернет стає дедалі розповсюдженим, бо має багато переваг: можливість самостійно регулювати свій графік, планувати дохід, заощаджувати час та гроші. Під час вебінару слухачі охоче дискутували з фахівцем про переваги такого виду працевлаштування, ділились своїм досвідом у сфері роботи в мережі Інтернет та дійшли висновку, що для тих, хто дійсно бажає працювати – карантин не перепона. 

Всесвітня пандемія зачинила перед нами двері для живого спілкування, і водночас відкрила нові – для розуміння, як максимально ефективно використовувати глобальні ресурси собі на  користь.


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх