Добропільські поліцейські закликають батьків посилити контроль за дітьми під час карантину

Переглядів: 991 0 07.04.2020 в 10:30:30 Новини поліції
Добропільські поліцейські закликають батьків посилити контроль за дітьми під час карантину

Ювенальна превенція Покровського відділу поліції закликає батьків бути пильними та більше уваги приділяти дітям під час карантину, що пов’язаний із поширенням коронавірусу в Україні.

Поліція нагадує батькам про те, що карантин – це не тільки медико-санітарні заходи, а це й заходи безпеки. Тому закликають батьків посилити контроль за дітьми, які залишаються вдома самі. Зазвичай більшість трагічних випадків виникає саме тоді, коли діти лишаються без нагляду дорослих. Ось тут дитина і повинна чітко усвідомити: є речі, яких робити не можна за жодних обставин. І цим простим правилам безпеки їх мають навчити саме батьки.

Шановні батьки! Виховуйте у дітей навички безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками, у дотриманні правил дорожнього руху. Знайдіть декілька хвилин на відверту розмову з дітьми про це. Пам’ятайте, що вимірюватимуться ці хвилини ціною життя. А щоб неждана мить не стала початком великої біди – потрібно давати дітям чіткі рекомендації, як діяти в тій чи іншій ситуації.

Пам’ятайте, що за невиконання або неналежне виконання обов’язків щодо виховання дітей батьки можуть бути притягнені до різних видів відповідальності.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх