Добропольчанин приобрел за сувенирные деньги реальную уголовную ответственность

Переглядів: 1624 0 25.03.2017 в 11:00:04 Новини поліції
Добропольчанин приобрел за сувенирные деньги реальную уголовную ответственность

Оперативники Добропільського відділення поліції затримали чоловіка, який розплатився зі своїм товаришем сувенірною купюрою. За свою невдалу аферу чоловіку загрожує до трьох років позбавлення волі.

Так, до чергової частини Добропільського відділення поліції звернувся місцевий мешканець та повідомив, що його ошукав його знайомий. Чоловік розповів, що той зайняв у нього справжню 200 гривневу купюру, а борг повернув двома сувенірними купюрами номіналом в 100 гривень.

Правоохоронці відразу виїхали за вказаною адресою. Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що злочинець прийшов до потерпілого і запропонував йому придбати в нього бензопилу за 200 гривень, чоловік погодився і віддав гроші, а той натомість пообіцяв принести бензопилу трохи пізніше. Вже через пару годин злочинець знову завітав у гості до потерпілого, однак замість бензопили, він приніс йму гроші. Чоловік віддав дві сувенірні купюри номіналом в 100 гривень і повідомив, що бензопили немає, тому він і повернув гроші.

Вже через 20 хвилин правоохоронці з’ясували особу афериста та місце його проживання. Співробітники Добропільського відділення поліції відразу відправились до дому до правопорушника. Під час спілкування з правоохоронцями аферист в усьому зізнався та розповів, що сувенірні купюри він придбав в одному з місцевих магазинів, а потім, коли з грошима було тяжко чоловік вирішив розрахуватися ними зі своїм знайомим. В ході розслідування Було встановлено, що чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин. Саме цей правопорушник в минулому році проходив у Добропільському відділенні поліції по кримінальній справі, пов’язаній з грошима. Крім того його вже неодноразово притягували до відповідальності за крадіжки.

Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.190 «Шахрайство» Кримінального Кодексу України, санкція якої передбачає до 3-х років позбавлення волі.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх