Як добропiльська поліція дбає про дітей

Переглядів: 702 0 12.10.2020 в 08:30:50 Новини поліції
Як добропiльська поліція дбає про дітей

Поліцейські ювенальної превенції Поліція Донецької області перевіряють родини, що потрапили у складні життєві обставини, торгові заклади, зустрічаються з учнями та викладачами у школах.

За неналежне виконання батьківських обов’язків поліція притягнула до адміністративної відповідальності 1519 осіб. Вони не тільки не піклувалися про своїх дітей, але й ігнорували їх основні потреби – залишали маленьких самих на вулиці, не кормили, не забезпечували належні санітарні умови.
Відносно 99 дорослих поліцейські склали протоколи за домашнє насильство над дітьми – як фізичне, так і психологічне. Тепер кривдники під постійним контролем поліції.
Задля порятунку малечі поліцейські спільно з соціальними службами були змушені передати з родини до лікарень або реабілітаційних центрів 107 хлопчиків і дівчат.

Під час рейдів по торгівельних точках правоохоронці виявили 286 порушників, які всупереч закону продали неповнолітнім спиртні напої. За матеріалами поліції Державною фіскальною службою анульована 21 ліцензія на торгівлю алкогольною продукцією, а власники магазинів понесли штрафні санкції в розмірі понад 360 000 гривень.

Крім того, поліція притягнула до адміністративної відповідальності 82 дорослих, які споювали дітей.

Сьогодні на обліках у службі у справах дітей перебуває 489 сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, в них виховується 1108 дітей.


Як добропiльська поліція дбає про дітей


Джерело: НОВИЙ ШЛЯХ


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх