Поліцейські Добропілля встановлюють зловмисника, який зняв з рахунку пенсіонерки понад десяти тисяч гривень

Переглядів: 870 0 07.05.2020 в 10:30:58 Новини поліції
Поліцейські Добропілля встановлюють зловмисника, який зняв з рахунку пенсіонерки понад десяти тисяч гривень

Шахрай, назвавшись телефоном працівником служби безпеки банку, хитрощами дізнався конфіденційну інформацію та надалі заволодів великою сумою грошей довірливої жінки.

До чергової частини Добропільського відділення поліції звернулася 59-річна мешканка с. Шахове Добропільського району і попросила допомогти їй розшукати незнайомого чоловіка, який вкрав гроші з її банківської картки.

Встановлено, що жінці надійшло повідомлення про те, що з її рахунку зняті гроші. Власниця банківського рахунку одразу зателефонувала за номером, який був вказаний в смс-повідомленні. Їй відповів невідомий чоловік, який представився працівником служби безпеки банку. Вислухавши потерпілу, чоловік сказав, що для перевірки її рахунку йому необхідно дізнатися данні банківської картки.

Жінка повідомила усі необхідні номери, однак через деякий час з її рахунку були зняті 10 тисяч 700 гривень.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді до 3-х років тюрми.

Поліцейські звертаються до громадян: будьте пильними при спілкуванні із незнайомцями, які пропонують вам свої послуги чи допомогу і при цьому просять назвати вашу приватну інформацію. Якщо дії невідомих здаються вам підозрілими - негайно припиняйте розмову із ними та телефонуйте на 102.

 


Джерело: http://pokrovsk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх