События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ

Переглядів: 1300 0 06.02.2018 в 09:00:49 Пенсійний фонд України
События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ

29.01.2018 відбулась апаратна нарада під головуванням начальника управління Гулана Олега Борисовича, за участю першого заступника начальника управління Пітик Неоніли Євгеніївни, заступника начальника управління Громило Наталії Миколаївни та керівників структурних підрозділів. Обговорювались питання про стан виконавської дисципліни, про якість виконання поставлених завдань та ін.

 

30.01.2018 – заступник начальника управління Громило Наталія Миколаївна провела прийом громадян у складі «мобільного соціального офісу» на території Шахівської сільської ради.

 

31.01.2018 – заступник начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області Громило Наталія Миколаївна провела нараду з керівниками кадрових служб підприємств, установ та організацій щодо обговорення переліку пенсійних послуг з питань обслуговування громадян, котрі можливо передавати на умовах аутсорсінгу.

 

01.02.2018 – головний спеціаліст відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 1 Юрко Світлана Сергіївна провела прийом  громадян у складі «мобільного соціального офісу» на території Золотоколодязьської сільської ради.

 

02.02.2018 – перший заступник начальника управління Пітик Неоніла Євгеніївна провела виїзний прийом громадян на території Світлівської сільської ради.

За минулий тиждень:

-за принципом «Єдиного вікна» відділом обслуговування громадян №1 зареєстровано 447 звернень, що на 18 % менше, ніж за попередній тиждень (545 звернень). Прийнято: 39 заяв на перерахунок пенсії, 21 – на первинне призначення пенсії, 91 особа отримала консультації з питань пенсійного забезпечення, 3 особи звернулися за переведенням пенсійних виплат до управління, 3 – за виготовленням електронного пенсійного посвідчення, 8 осіб – за поновленням виплати пенсій. 

-підвищився показник записів на прийом до управління Пенсійного фонду України засобами Веб-порталу електронних послуг. Станом на 01.02.2018 року 58 осіб отримали консультації та надали необхідні документи без черг.

-кількість громадян, які звернулися на прийом до управління за допомогою скайп-зв’язку за попередній тиждень складає 8 осіб.

 


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх