Добропільськi податківці надають оnline - консультації

Переглядів: 984 0 31.03.2020 в 11:30:14 Новини податкової інспекції
Добропільськi податківці надають оnline - консультації

Зважаючи на те, що здоров'я та безпека громадян - головний пріоритет Державної податкової служби, Покровсько-Добропільське управління ГУ ДПС у Донецькій області під час карантину активно надає консультації платникам податків в режимі скайп - зв’язку.

Цього разу представники Добропільської ДПІ дистанційно надали інформаційну допомогу громадянам в отриманні відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків в електронному вигляді.

Під час карантинних заходів дуже доречними є можливості електронних сервісів ДПС, зокрема - Електронний кабінет, за допомогою якого у платників є можливість отримати безліч корисної інформації, зокрема, подати ряд заяв для отримання адміністративних послуг, отримати результати надання таких послуг. Нагадуємо, вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://саbinet.tах.gov.uа, а також через офіційний вебпортал ДПС.

Вхід до Електронного кабінету - за допомогою електронного цифрового підпису, який можна отримати у т.ч. в акредитованому центрі сертифіації ключів ІДД ДПС. Кожен клієнт акредитованого центру має змогу самостійно, у режимі 24/7, а головне – дистанційно, протягом 2 – 3 хвилин отримати новий сертифікат, який матиме строк чинності до 2 років. Таким чином, клієнтам вже не потрібно витрачати свій час та особисто відвідувати центр для отримання сертифіката.

Скористатись зазначеним сервісом зможуть виключно клієнти АЦСК ІДД ДПС, які:

мають чинні сертифікати (наприклад, до закінчення строку чинності сертифікатів залишилось декілька днів);

реєстраційні дані власника сертифікатів залишились без змін (ПІБ, адреса реєстрації місця проживання, код ЄДРПОУ організації тощо);

особистий ключ клієнта не є скомпрометованим, а пароль захисту до нього відомий лише його власнику.

В ситуації, пов’язаній із спалахом та розповсюдженням коронавірусної інфекції, податківці вкотре закликають спілкуватися дистанційно, та запевняють, що всі платники отримають вичерпні відповіді на свої запитання.


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх