Платники Добропільщини сплатили до бюджету 169 млн. гривень податків.

Переглядів: 1139 0 12.06.2013 в 14:27:25 Новини податкової інспекції
Платники Добропільщини сплатили до бюджету 169 млн. гривень податків.
   Платники Добропільщини сплатили до бюджету 169 млн. гривень податків. Про це повідомила начальник  Добропільської ОДПІ Світлана Сузіна на нараді за підсумками 5 місяців поточного року.  При цьому вона наголосила,  що впродовж перших 5 місяців нового бюджетного року до Державного бюджету надійшло 82,4 млн.грн., у т.ч. плата за користування  надрами для видобування корисних копалень 5,6 млн.грн., податок на прибуток  8,4 млн.грн., ПДВ  57,8 млн.грн.
   Місцеві бюджети отримали 86,6 млн. грн., що майже на 2 млн. грн. більше ніж за аналогічний період минулого року.
Досягнуто перевищення до минулого року надходжень по основних бюджетоутворюючих  платежах місцевих бюджетів : 
   - податок з доходів фізичних осіб –  додатково до відповідного періоду минулого року надійшло 4,9 млн. грн. (забезпечено 66,1 млн. грн.); 
   -  плата за землю -  додатково до відповідного періоду минулого року надійшло  0,5    млн. грн. (забезпечено  6,6 млн. грн.); 
   -  єдиний податок -  додатково до відповідного періоду минулого року надійшло 0,7  млн.грн.( забезпечено  3,2   млн. грн). 
   Світлана Сузіна  переконана, що досягти цього приросту суб’єктам підприємництва  допомогли, насамперед,  позитивні зміни податкового середовища, а саме покращення сервісного обслуговування та удосконалення адміністрування податків і зборів, скорочення перевірок, підвищення рівня податкової культури в суспільстві.  
              


Добропільська ОДПІ


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх