У Добропiллi презентували Програму пожежної та техногенної безпеки в закладах освіти

Переглядів: 645 0 23.05.2020 в 09:30:48 Новини місцевої влади
У Добропiллi презентували Програму пожежної та техногенної безпеки в закладах освіти

20 травня пройшла чергова сесія міської ради, яку провів секретар Володимир Плєтньов. З 34 депутатів на засідання з’явилися 20, і саме це, як виявилося згодом, не дало раді прийняти деякі рішення.
Протипожежна безпека в закладах освіти
Як і завжди, депутати прийняли зміни до бюджету та програми соціально-економічного розвитку, зміни до переліку послуг, які надає ЦНАП, також прийняли рішення по земельним та майновим питанням.

Начальник відділу освіти Інна Кальченко презентувала Програму пожежної та техногенної безпеки в закладах освіти Добропільської міської ради на 2020-2024 роки. Нагальність цієї проблеми продиктована часом – після серії пожеж з багатьма жертвами в Україні спеціалісти Державної служби надзвичайних ситуацій провели масштабні перевірки і склали тисячі приписів щодо недотримання норм та правил протипожежної безпеки. Зокрема, в закладах освіти великого Добропілля на загальну суму 35 млн грн. Головні виявлені недоліки – порушення правил експлуатації електромереж, відсутність вогнезахисту дерев’яних конструкцій та протипожежної сигналізації. По деяким закладам освіти справи щодо неможливості їх подальшої експлуатації слухаються в суді. Основне питання – де взяти кошти на усунення недоліків, які, до речі, є майже у всіх закладах освіти нашої країни. Очільниця відділу освіти повідомила, що частково кошти будуть виділені з обласного бюджету.


Джерело: https://www.facebook.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх