Добропольчанам рассказали о первых шагах начинающего предпринимателя

Переглядів: 957 0 18.07.2019 в 09:30:32 Новини податкової інспекції
Добропольчанам рассказали о первых шагах начинающего предпринимателя

Як розпочати свій бізнес, як зробити його унікальним, де взяти кошти, як привернути увагу суспільства? Ці запитання неодноразово собі ставлять усі, хто надумав займатися підприємництвом.

   Одним за таким підприємців став Якунін Іван, який за допомогою Добропільського міського центру зайнятості зважився на вирішальний крок – відкриття власної справи. Але фахівці служби зайнятості здійснюють допомогу новачкам не тільки на етапі створення бізнесу, але й протягом перших років його діяльності.

   15 липня 2019 року відбулася зустріч директора Добропільського міського центру зайнятості Вікторії Бугаєць, заступника начальника відділу активної підтримки безробітних Марини Володимирової та підприємця-початківця Івана Якуніна, метою якої є інформаційно-консультаційний супровід підприємця – його всебічна підтримка на шляху розвитку свого бізнесу.

   На теперішній час Іван Володимирович надає консультаційні послуги з практичного застосування податкового законодавства, здійснює аналіз податкових ризиків та допомагає у побудуванні моделі оподаткування бізнесу, здійснює оцінку правочинів на податкові наслідки. Чоловік впевнено крокує у напрямку розвитку своєї справи і реалізації себе, як спеціаліста.


Добропольчанам рассказали о первых шагах начинающего предпринимателя


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх