Педагоги района готовятся к новому учебному году

Переглядів: 1326 0 28.08.2015 в 08:06:40 Освіта
Педагоги района готовятся к новому учебному году

27 серпня в залі засідань райдержадміністрації відбулося засідання колегії відділу освіти за участю представників органів місцевого самоврядування. Участь у роботі колегії взяли голова районної ради Микола Гапич і в.о. голови райдержадміністрації Олександр Баранник, які привітали всіх освітян району з початком нового навчального року, подякували всім за підготовку закладів освіти до роботи в новому навчальному році і наголосили, що основне завдання вчителя – виховувати у дітей любов до Батьківщини, рідного краю.

Перед початком роботи освітяни Хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх дітей, їх батьків, які загинули в результаті військового конфлікту на Донбасі.

Освітяни району заслухали звіт начальника відділу освіти Л. Гапич про підсумки роботи з розвитку дошкільної та загальної середньої освіти в 2014-2015 навч. році та стан готовності ЗОШ до початку нового 2015-2016 навчального року та роботи в осінньо-зимовий період.

Л.М. Гапич подякувала всім педагогічним колективам, батьківським комітетам, сільським головам, спонсорам за надану допомогу в підготовці шкіл до нового навчального року та побажала всім миру, творчої наснаги, оптимізму, гарних учнів.

Також на колегії виступили директор Світлівської ЗОШ Ю. Британ  з питання «Виховуємо громадянина – патріота», яка наголосила, що любов до рідної землі прищеплюється учням на конкретних прикладах кожного педагога. Практичний психолог відділу освіти Л. Паращук, розкриваючи тему «Концептуальні підходи до реалізації програми підтримки та розвитку дитячої обдарованості «Надія Донеччини», відзначила, що 80 % школярів району задіяні в Програмі «Надія Донеччини», а також висловила щирі слова подяки Генеральному директору ПрАТ «Глини Донбасу» І. Ткачу та голові громадської організації «Добре Поле» Л. Марченко за надану матеріальну допомогу і підтримку в проведенні різноманітних конкурсів для обдарованої молоді району.

Заступник директора з виховної роботи Ганнівської ЗОШ Л. Тихонова підвела підсумки роботи пришкільних літніх таборів, які діяли у всіх 10 школах та де мали змогу відпочити 250 дітлахів. Також вона висловила подяку за співпрацю О. Родіоновій, директору районного Центру СССДМ, М. Іванову, директору районного ЦЕНТУМу, О. Тітову, Ганнівському сільському голові, Н. Пєшковій, лікарю КЛПЗ ЦПМСД.

 З питанням «Психологічні аспекти підготовки дитини до навчання в школі» виступила практичний психолог ДНЗ №8 «Зірочка» А. Гриненко.

Завершуючи роботу, перед присутніми виступила керуючий справами районої ради О. Іватіна, яка теж привітала всіх з Днем Знань та відзначила, що дуже багато в цьому році було зроблено для підтримки освітніх закладів в районі завдяки соціальним контрактам, також діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування отримають перед початком нового навчального року канцелярські приклади.

 

Источник: donoda.gov.ua


Педагоги района готовятся к новому учебному году


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх