Жителей Доброполья предупреждают об опасности сосулек

Переглядів: 757 0 11.01.2019 в 08:30:46 Новини району
Жителей Доброполья предупреждают об опасности сосулек

Окрім ожеледиці та снігових заметів зимова погода «дарує» ще одну неприємність: на дахах і стріхах будинків намерзли бурульки та накопичились брили снігу. Деякі з них звисають понад пішохідними доріжками, і, варто трохи потепліти - створюватимуть значну небезпеку для громадян. Крім того бурульки можуть обриватись вниз під власною вагою. Падаючи, навіть невеликий шмат криги може завдати значних травм.

 Закликаємо керівників підприємств, організацій та установ, голів ОСББ організувати роботи щодо прибирання будівель від бурульок та снігу з дахів та при неможливості зняття бурульок, відмежувати небезпечні для руху перехожих місця попереджувальними стрічками.

Звертаємось до мешканців міста! Якщо на вашому даху або балконі є бурульки і ви здатні дістатись до них, намагайтесь, будь ласка, обережно прибрати їх підручними засобами.

Дбайте про свою небезпеку! Проходячи повз будинків або біля високих дерев, переконайтеся у відсутності загрози падіння льодових наростів. Не ходіть поблизу дахів будівель, а також під балконами, де нависли бурульки!


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх