О женщинах Добропольского района: Татьяна Сидоренко

Переглядів: 1662 0 09.03.2017 в 11:00:59 Суспільство
О женщинах Добропольского района: Татьяна Сидоренко

Жінка. Берегиня. Мати. Прародителька, покликана захищати свій рід, уособлювати минуле, сьогодення і майбутнє. Незважаючи на цю високу роль, жінку завжди недооцінювали чоловіки. Так уже повелося: в уявленні наших сильних супутників: ми повинні бути тендітними, ніжними, затишними й домашніми. Такі "дрібні питання" як виховання дітей, ведення домашнього господарства, догляд за чоловіком - вирішує жінка, а управління та влада не жіночих рук діло. Але життя вносить свої корективи, іноді жінкам доводиться робити справжні чоловічі вчинки: застосовуавати неабияку силу, не обовязково фізичну, це може бути і сила духу, сила розуму, чи сила характеру.

Сьогодняшні емансиповані жінки, рішучі та мужні, здатні йти до кінця,як би важко та боляче не було. Вони управляють державами, служать у війську, роблять грандіозні наукові відкриття. Про одну з таких мужніх жінок наша розповідь.
Тетяна Сидоренко - голова Золотоколодязької сільської ради, життєрадісна, з сонячною посмішкою жінка. Все своє життя вона прожила в Золотому Колодязі, 24 роки присвятила вихованню наших дітей, нашого майбутнього. Має багато заслуг на вчительській ниві. Найбільш яскравими притаманними їй рисами характеру є небайдужість і готовність до самопожертви. ЇЇ кредо - служіння людям.

ЇЇ мрія - змінити світ на краще, де не було б жорстокості та несправедливості, де б добро перемагало зло. Саме ця мрія і спонукала її свого часу прийняти участь у виборчих перегонах на сільського голову. Твердість характеру, цілеспрямованість, сміливість і повага односельців стали запорукою її перемоги. Вона не побоялася стати на зовсім не відомий їй шлях і звалити на свої тендітні плечі управління сільською радою, а це вісім сіл з купою не вирішених соціальних проблем, та майже півтори тисячі чоловік населення, з різними характерами та своїми проблемами. Багато хто скептично поставився до того, що керівник, сільський голова - жінка. І тут жіночою ніжністю та чарівністю авторитет не заробиш, а лише досягненнями та здобутками.

Тому, у Тетяни Борисівни безлімітний робочий день, як правило без вихідних. Ділова хватка та невичерпна працездатність навіть за короткий термін її головування дають плідні результати. У програмі соціального і економічного розвитку сільської ради на 2017 рік передбачено близько тридцяти заходів, які в основному здійснюватимуться за рахунок власних коштів сільської ради, що охоплюють усі сфери діяльності і направлені на забезпечення стійкого зростання та підвищення добробуту населення.
Тетяна Борисівна до будь якої роботи чи питання відноситься відповідально й цього ж вимагає від працівників.

Свою позицію вона завжди виражає прямо і відкрито. За прямолінійність і принциповість колеги називають її "міцним горішком". В кабінеті сільського голови завжди люди, бо в наш важкий і не спокійний час багато хто потребує допомоги. І йдуть хто з чим: кому дрова потрібні, кому допомога на лікування, бо знають люди , Борисівна не відмовить, обовязково знайде можливість допомогти.
А ще Тетяна Борисівна дуже любить свою країну і вкладає свою душу в її розквіт, а вогонь патріотизму в її серці здатен запалити весь світ, тому і не дивно, що єдиний син, медик за фахом, добровольцем став на захист Вітчизни. Ось такий " міцний горішок" сільський голова, чудова і мужня жінка! В той же час, за міцною оболонкою криється ніжна і вразлива жіноча душа.
Шановна Тетяно Борисівно! Вітаємо з Міжнародним жіночим днем! Бажаємо щоб Ваші задуми відносно розвитку населених пунктів Золотоколодязької сільської ради втілилися в життя, щоб тривоги оминали душу, невичерпна енергія і наполегливість, людяність та доброта хай завжди будуть супутниками життя. А повага односельців буде подякою за плідну працю на благо громади.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх