Невероятный успех театрального коллектива из Белозерского

Переглядів: 860 0 05.05.2019 в 10:30:44 Творчість
Невероятный успех театрального коллектива из Белозерского

З травня у м. Харків відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс дитячих і молодіжних театральних колективів «ЛИМОНАД» імені Марка Ентіна. 
Марк Ентін - Заслужений діяч мистецтв України, засновник театру «Райдуга», який ще відомий як "Харківська Таганка", викладач Харківської державної академії культури, автор безлічі п'єс і сценаріїв написаних для дитячої аудиторією, почесний громадянин Харкова, людина зі світовим ім'ям.
Фестиваль - конкурс дуже престижний, строгі критерії відбору. Судді оцінували техніку і виразність, репертуар, виконавську майстерність, постановку, костюми і реквізит, загальне художнє враження і музичне оформлення.
У конкурсі взяли участь близько 400 учасників від 7 до 18 років і старше, це більше 40 колективів з усієї України.
Нам дуже приємно відзначити, що наш молодий і дуже перспективний театральний колектив «Баланчик» (керівник - Емігулова М.М.) Центру культури та дозвілля міста Білозерське зайняли три призові місця:
1 місце з постановкою «Дама здавала в багаж», 
2 місце - постановка «Модниці», 
2 місце - постановка «Козачата».
Вітаємо керівника колективу Мар'яну Миколаївну і наших талановитих юних артистів з перемогою, які вдруге на вищому рівні представили місто Білозерське та Велике Добропілля.
Бажаємо творчої наснаги та подальших успіхів.


Невероятный успех театрального коллектива из Белозерского


Джерело: Центр культури та дозвілля м. Білозерське


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх