На шахті «Добропільська» на базі дільниці з видобутку вугілля №4 провели чергову Школу передового досвіду

Переглядів: 1737 0 12.05.2021 в 09:30:59 Новини підприємств
На шахті «Добропільська» на базі дільниці з видобутку вугілля №4 провели чергову Школу передового досвіду

У державному підприємстві «Добропіллявугілля-видобуток» з ініціативи генерального директора О.І. Коваля на постійній основі діє Школа передового досвіду для співробітників виробничих дільниць і інженерно-технічних працівників.
7 травня на шахті «Добропільська» чергову Школу передового досвіду провели на базі дільниці з видобутку вугілля №4. У заході взяли участь директор з виробництва ДП «Добропіллявугілля-видобуток» Сергій Вікторович Мисякін, заступники директорів з виробництва шахтоуправлінь «Новодонецьке» і «Добропільське», а також всі начальники і бригадири дільниць з видобутку вугілля та монтажно-демонтажних робіт держпідприємства.
Учасники Школи побували в монтажній камері 10-північної лави пласта m5. Силами гірників дільниці №4 під керівництвом начальника Віктора Миколайовича Бондаренко і бригадира Сергія Михайловича Чугунова вже змонтовані секції мехкомплексу 1ДМ і скребковий конвеєр СП-251. Директор з виробництва С.В. Мисякін зазначив, що всі роботи по монтажу виконані якісно, згідно з технологією і в установлений термін, а головне – дотримані всі вимоги з охорони праці та техніки безпеки.
Скоро нова лава буде здана в експлуатацію. З очисного забою довжиною 250 метрів і довжиною виїмкової дільниці 1900 м гірники шахти «Добропільська» планують видобути понад 1 мільйона тонн вугілля.


Джерело: http://dobropillyavuhillya.com.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх