Мрії збуваються: історія добропільського хлопця Дмитра

Переглядів: 1340 0 12.03.2020 в 08:30:46 Центр зайнятості
Мрії збуваються: історія добропільського хлопця Дмитра

Спочатку була мрія
До Добропільського міського центру зайнятості дуже часто звертаються батьки з приводу вибору професії своїх дітей. Ми переконані, що головне – це поставити дитині правильні запитання, аби вона зрозуміла себе, свої потреби та бажання. На консультації приходять з дітьми 14-17 років, саме в цей час діти починають розуміти, що від вибору нікуди не дітися, і час настав. Підлітку важливо бути впевненому, що його думка важлива, його розуміють, до нього дослухаються. Для того, аби щось обирати, має бути впевненість, що  вибирати дозволено, і що це вибір конкретно ТВІЙ.
До Добропільського міського центру зайнятості для проведення поглибленого профдіагностичного тестування звернулася сім’я Мискових зі своїм неповнолітнім сином Дмитром. Після закінчення школи хлопець не  знав у якому напрямі рухатись, був розгублений, тому батьки вирішили визначитися, а яка ж все-таки професія підходить їх сину. Батькам хотілося, щоб син працював з технікою, але шляхом поглибленого профдіагностичного тестування, яке найкраще розкриває здібності, виражає інтереси, цінності особистості було виявлено, що хлопець має всі якості, які необхідні для професії «кухар».  Під час співбесіди з Дмитром виявилося, що професія «кухар» - це мрія дитини з 9 класу. Батьки були здивовані таким висновком тестування, який став вибором дитини і не стали заперечувати  навчанню в Одеському ЦПТО за професією «Кухар».  Хлопець добре навчався та після закінчення навчання був працевлаштований до престижного ресторану Одещини. Батьки пишаються сином, синова мрія здійснилася! Фахівці Добропільського центру зайнятості дуже задоволені  тим, що дитина самовизначилася та реалізовує себе в цікавій важливій професії.
 Дорога до професії починається з мрії. Якщо це твій шлях, то на ньому завжди  знайдуться помічники і мрія стане  реальністю. Втілюйте свої мрії зі службою зайнятості!


Мрії збуваються: історія добропільського хлопця Дмитра


Мрії збуваються: історія добропільського хлопця Дмитра


Мрії збуваються: історія добропільського хлопця Дмитра


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх