В Украине мобильные операторы анонсировали запуск уникальной услуги

Переглядів: 828 0 21.12.2018 в 10:00:39 Новини України
В Украине мобильные операторы анонсировали запуск уникальной услуги

Три найбільші мобільні оператори України запустять послугу, яка дозволить перехід до іншого оператора із збереженням номеру вже з 1 травня 2019 року, повідомляє УНН з посиланням на сайти Київстар, lifecell, та Vodafone Україна.

«Абонент будь-якого іншого українського оператора зможе після 1 травня 2019 року звернутись у центр обслуговування Vodafone і подати заяву про бажання використовувати свій номер разом із кодом і при цьому користуватись тарифами та послугами. Протягом 3 робочих днів з моменту подання заяви номер вже буде обслуговуватись у мережі Vodafone. Перенесення номеру відбувається у будні протягом робочого часу», — повідомляється на сайті Vodafone.

Єдиною умовою є те, що абонент повинен бути зареєстрований у свого оператора. Це можна зробити онлайн, або ж у магазині свого оператора, надавши документи, що підтверджують особистість. Контрактним абонентам цього робити не потрібно.

Мобільні оператори додають, перед викликом абонентів попереджатимуть голосовим повідомленням, що вони телефонують на перенесений номер. Наразі невідомо, скільки коштуватиме така послуга, але передбачається, що вона буде безкоштовною. Змінювати оператора можна буде не частіше, ніж один раз на 30 дні.


Джерело: http://orbita.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх