Як у Добропіллі проходить місяць цифрової грамотності

Переглядів: 857 0 22.11.2021 в 09:30:04 Новини бібліотек
Як у Добропіллі проходить місяць цифрової грамотності

З 1 листопада 2021 року в Україні стартувала інформаційна кампанія «Місяць цифрової грамотності». Ця ініціатива реалізується в межах проєкту Міністерства цифрової трансформації «Дія. Цифрова освіта». Добропільська центральна міська бібліотека долучається до масштабної інформаційної кампанії і пропонує вашій увазі віртуальну-інтерактивну книжкову виставку «MEDiA IQ твій медійний інтелект».

На виставці представлені новинки книжкового фонду, які бібліотека отримала в рамках програми поповнення фондів публічних бібліотек, що втретє адмініструє державна установа Український інститут книги.

Документи допоможуть вам, шановні читачі, підвищити знання пpo числа, кoмп’ютep, пpoгpaмувaння. А також знайти інформацію та корисні підказки щодо секстингу, кібербулінгу та інтернет-шахрайства. 

Нагадуємо, що на платформі Дія. Цифрова освіта можна безоплатно дивитися освітні серіали, які допоможуть розвинути цифрові навички. Загалом близько 70 курсів для людей елегантного віку, вчителів, медиків, юристів, журналістів, держслужбовців, школярів, і це неповний перелік.

Також на порталі є національний тест на цифрову грамотність Цифрограм, щоб перевірити рівень знань

Сьогодні життя без комп’ютера практично неможливе. Персональний комп’ютер відкриває безліч можливостей для отримання інформації, роботи, пересилання листів і спілкування у соцмережах. Живіть комфортно та щасливо завдяки цифровим навичкам!

Матеріал підготувала завідувач відділом обслуговування Людмила Діденко.

 

Джерело: http://dobro-biblio.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх