Житель Доброполья разменял фальшивую купюру

Переглядів: 1253 0 05.05.2018 в 15:00:56 Новини поліції
Житель Доброполья разменял фальшивую купюру

У Добропіллі 37-річний чоловік відгукнувся на прохання перехожого і розміняв купюру номіналом 500 гривень, яка виявилася фальшивою, повідомляє сайт Покровського відділу поліції.

До чергової частини Добропільського відділення поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що його ошукав перехожий. З’ясувалося, що до потерпілого на вулиці підійшов невідомий і попросив поміняти гроші. Потерпілий погодився та віддав шахраю дрібні гроші в обмін на одну купюру номіналом 500 гривень. За кілька хвилин добропільчанин розгледів, що отримана купюра фальшива і зателефонував на «102».

Співробітники добропільської поліції провели ряд оперативно-пошукових заходів і вже через годину затримали зловмисника. Шахраєм виявився безробітний 41-річний мешканець Добропілля, який неодноразово відбував покарання за майнові злочини. Чоловік пояснив, що йому були потрібні гроші для покупки алкоголю і в такий спосіб він вирішив їх «роздобути».

Слідчими Добропільського відділення поліції за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.190 «Шахрайство» кримінального кодексу України. «Винахідник» може вкотре потрапити за ґрати, адже санкція даної статті передбачає покарання від штрафу до позбавлення волі до 3 років.


Джерело: http://orbita.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх