Мэр Доброполья Виктор Дерипаска: "Давайте вместе поможем людям, обиженных судьбой"

Переглядів: 1763 2 03.12.2010 в 13:11:40 Новини місцевої влади
Мэр Доброполья Виктор Дерипаска:
Шановні добропільчани!

Прогресивне людство, відзначаючи щороку третього грудня Міжнародний день інвалідів, засвідчує цим, що громадяни з обмеженими фізичними можливостями потребують особливої уваги, що для них мають бути створені такі умови, що дозволяють відчувати себе рівними серед рівними. Адже ставлення до інвалідів визначає ступінь цивілізованості суспільства. Відзначення Міжнародного дня інвалідів – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов'язок перед інвалідами, що потребують захисту та підтримки у цей непростий час.

Не залишається осторонь розв’язання проблем інвалідів і територіальна громада. Упродовж кількох років  активно проводиться благодійна акція "Милосердя", що об’єднує людей доброї волі у щирому прагненні допомогти ближньому.  Інваліди – це не просто категорія людей. Це окремі життя. Окремі трагедії. Окремі людські надії на те, що все буде добре. На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомогти. І хто допомагає. Переймаючись буденними проблемами ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров'я і не тільки у день 3 грудня, а й протягом цілого року не забувати про те, що поруч з нами живуть інваліди і вони потребують допомоги і уваги. 

Користуючись нагодою хочу подякувати всім, хто опікується інвалідами, адже надання їм щоденної підтримку, й допомоги — реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього.

Від імені Добропільської міської ради та виконавчого комітету висловлюємо щиру вдячність членам територіальної громади, які активно долучилися до благородної справи, зробивши і свій посильний внесок у поліпшення матеріального становища тих, хто цього вкрай потребує. Звертаємось до усіх людей з відкритим серцем – давайте разом допоможемо людям, скривдженим долею. Нехай щоденна турбота про ближнього, милосердя і терпимість стане нормою нашого повсякденного життя.

З повагою, міський голова В.Т.Дерипаска

Источник: http://dnl.dn.ua


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
2 dobrepole • 16:40:13, 19.12.2010
Если инвалиды это люди с ограниченными возможностями, то получается, что все остальные - люди с неограниченными возможностями?
avatar
1 sN@Ke • 12:21:32, 04.12.2010
"обиженных судьбой"(с) урод это ты обиженый судьбой ! Они такие же люди как и все ...
ComForm">
avatar
Наверх