День села Золотий Колодязь + ФОТО

Переглядів: 1300 0 01.11.2019 в 10:30:09 Новини району
День села Золотий Колодязь + ФОТО

26 жовтня 2019 року, по-родинному тепло і зворушливо,  відзначили День села у Золотоколодязькій сільській раді. 

На свято завітали почесні гості: голова Добропільської районної ради Юрій Середа, директор з управління виробництвом компанії "VESCO" (Веско) Сергій Шевченко, заступник начальника юридичного відділу "VESCO" (Веско) Олександр Снименко, депутат Добропільської районної ради  Ірина Стрепоченко, начальник Добропільського відділу поліції, майор поліції Юрій Кондрацький, Ганнівський сільський голова Лілія Тихонова, інженер землевпорядник ТОВ «Перспектива» Леся Ткаченко, член ради ветеранів від Донецької області при Міністерстві у справах ветеранів, голова ГО учасників та ветеранів АТО у Добропільському районі та місті Добропілля Олександр Харченко, які урочисто привітали сільську громаду зі святом - Дня села.

Народні гуляння відбулися на території сільського будинку культури села Золотий Колодязь. На початку заходу присутні змогли ознайомитися з влаштованою організаторами виставкою декоративно-прикладного мистецтва місцевих майстрів, адже жителі сільської ради завжди славилися працьовитими і творчими людьми. Тут і власноруч зроблені віники (Петро Побережний), пошиті речі маленьким модникам та модницям (Юлія Ляментовська), малюнки, ляльки, орігамі, бісероплетіння (Яна Максименко), в’язані вироби (Олена Романченко, Олена Бондаренко, Ірина Кравець, Наталя Зайчук), картини з бісера, вишивка (Галина Свіатко, Юлія Євсєєва), поробки та картини з кожі та інших матеріалів (Ірина Демидова, Наталя Бабенко). 

В актовому залі, на урочистому офіційному відкритті, присутні заслухали звіт сілького голови – Тетяни Сидоренко. Після звітування сільський голова поздоровила всіх присутніх із святом і побажала гарно відсвяткувати День села. 

Ведучі свята Олександра Гріх та Микола Максименко, розпочали святковий концерт щирим привітанням із святом. 

Добрий день всім, кого сюди стежина привела, 

Ми будемо сьогодні відзначати день села. 

Вас сьогодні щиро ми усіх вітаєм 

Вам сьогодні шлем теплі ми слова. 

Вам, односельчани, земний уклін, 

Здоров’я і наснаги хай посилає Бог усім! 

 

Щирими оплесками зустрічали сім’ї, в яких в цьому році народилось п’ятеро малюків. 

Багато теплих слів було сказано про багатодітних родин, адже їх - десять! 

Живе в селі і бабуся-героїня. Це - Тетяна Скрипниченко, яка має 13 онуків та 3 правнуків! 

Поетичні рядки пролунали для найстаріших жительок сільської ради – Марії Чучин та Матрони Бондаренко, яким виповнилося по 95 років. 

Хай калиною кущ зацвіте у дворі, 

Солов’ї защебечуть грайливо, 

Хай ще довго сонечко сяє вгорі, 

Хай життя буде довге й щасливе! 

 

Вітали родини, які багато років живуть у парі: Осіпови Олексій та Софія (50 років), Кулішові Сергій та Валентина (50 років), Павловський Сергій та Надія (50 років), Ковда Микола та Віра (55 років), Белевич Микола та Любов (55 років), Ковальови Володимир та Людмила (60 років), Лісові Іван та Тамара (60 років). 

Слова «Слава Україні-Героям Слава!» перестали бути просто вітанням, це вже віддання шани найкращим, котрі у найважливіший момент нашої держави є засвідченням справжнього патріотичного подвигу. Привітали присутніх на святі воїнів ООС:  Станіслава Сидоренка, Дмитра Косевича, Антона Гнатковича, Павла Сокола та Андрія Зубченка. 

Теплі, щирі слова ведучі на святі адресували підприємствам та установам, які приймають активну участь у житті громади: заклад дошкільної освіти 8 я/с «Зірочка», Золотоколодязянська амбулаторія ЗПСМ №2, АТ «ДТЕК» Донецькі електромережі», ВУВКГ дільниця № 5 водозабору с.Золотий Колодязь, ФАП с.Грузьке та с.Новотроїцьке та інші. 

Не оминули увагою золоті голоси громади, які своїми піснями та артистизмом додають гарного настрою на святкових заходах: Микола Максименко, Наталя Билбас, сестри Наталя та Анастасія Кузнєцови, Єлизавета Велієва, Аліна Точона. 

Завдяки художнім колективам: клуб любителів української пісні «Україночка» с. Новоукраїнка Святогорівської селищної ради, гурту «Дивограй» з міста Родинське, шоу-балету «CENTLE WOMAN» з міста Покровськ святкова програма проходила дуже весело та з гарним настроєм. Запальними танцями та українськими піснями артисти вітали громаду зі святом. 

Висловлюємо велику та щиру подяку благодійникам святкового заходу, які допомогли організувати свято: ПрАТ «Веско», ТОВ «Перспектива», ТОВ «Бекон», ТОВ «Дакс», ФГ «Світлана», ФГ«Королівська Лілія»,ФГ «Росинка Агро». 

Військовослужбовці Збройних Сил України, які розташовані на території ради, пригощали всіх смачною солдатською кашею. 

Присутню малечу пригощали різноманітними «смаколиками» – солодкою ватою, дивнями. 

Після концертної програми усі бажаючі відвідали  дискотеку в стилі 80-90-х, яка продовжила гарний святковий настрій. 

Родзинкою заходу стало неймовірне видовищне фаєр-шоу. Віртуозна гра з вогнем не залишила байдужим нікого з присутніх. 

Передати словами емоції, що вирували на святі, просто неможливо. Все було організовано на вищому рівні. Свято вдалося! 

Золотоколодязький сільський голова вітала громаду такими словами: "Дорогі мешканці нашої Золотоколодязької громади, наші славні земляки: вчителі, лікарі, державні службовці, землероби, люди, які живуть з нами в інших місцях, але тут пройшло їх босоноге дитинство, незабутня юність - бережімо славні традиції, звичаї та свята нашої малої Батьківщини, примножуймо здобутки її на радість дітям та внукам нашим! 

Нехай кожний із нас працює з вірою у завтрашній день, долає будь-які труднощі, береже мир, злагоду та порозуміння у цей надскладний час для нашої рідної України. Нехай нас єднає світло людських чеснот, й кожне свято надихає усіх нас на добрі справи, наповнює серця любов’ю до ближніх, вселяє впевненість у майбутнє! 

Від щирого серця ще раз вітаємо всіх нас з Днем села! Бажаємо, усім Вам добра, здоров'я, родинного затишку. Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії. Зичимо всім жителям сіл території Золотоколодязької сільської ради Божого благословення, здоров'я, щастя та благополуччя!". 


День села Золотий Колодязь + ФОТО


День села Золотий Колодязь + ФОТО


День села Золотий Колодязь + ФОТО


День села Золотий Колодязь + ФОТО


День села Золотий Колодязь + ФОТО


День села Золотий Колодязь + ФОТО


День села Золотий Колодязь + ФОТО


День села Золотий Колодязь + ФОТО


День села Золотий Колодязь + ФОТО


День села Золотий Колодязь + ФОТО


День села Золотий Колодязь + ФОТО


День села Золотий Колодязь + ФОТО


День села Золотий Колодязь + ФОТО


День села Золотий Колодязь + ФОТО


День села Золотий Колодязь + ФОТО


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх