Мэр Доброполья А.Аксенов предложил перевести водоканал в коммунальную собственность города

Переглядів: 1637 0 21.03.2018 в 14:00:31 Новини місцевої влади
Мэр Доброполья А.Аксенов предложил перевести водоканал в коммунальную собственность города

Сьогодні на черговому засіданні виконавчого комітету Добропільської міської ради членами виконкому було розглянуто 53 проекти рішень.

На засіданні схвалено проект міської програми «Ветеран» на 2018 рік, в ході обговорення якої було порушено питання про відновлення роботи лікувально-профілактичного закладу «Дружба». Це питання міський голова взяв під особистий контроль.

Затверджено Положення з надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям м. Добропілля, які потрапили в скрутні життєві обставини.

Традиційно прийнято ряд рішень з питань захисту дітей, житлових та майнових питань, врегульовано кілька питань, що стосуються соціального захисту населення.

Питання КП «Компанія «Вода Донбасу» про виконання заходів щодо додержання і виконання вимог Закону України «Про питну воду та питне водопостачання» було виключено з порядку денного міським головою через те, що більшість заходів не було виконано. Андрій АКСЬОНОВ в черговий раз зазначив, що робота водоканалу була б ефективнішою, якщо підприємство було б у комунальній власності міста.

Членами виконавчого комітету розглянуто й інші питання відділів та управлінь міської ради та прийнято відповідні рішення.


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх