Коли запрацює Електронний реєстр листків непрацездатності

Переглядів: 513 0 18.10.2020 в 08:00:33 Новини України
Коли запрацює Електронний реєстр листків непрацездатності

Комітет з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів схвалив рішення про дати запуску Електронного реєстру листків непрацездатності.

Комітет з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів підтримав ініціативи та звернення до відповідних органів по необхідності впровадження Електронного реєстру листків непрацездатності до 1 січня наступного року. При цьому у депутатів виник ряд запитань стосовно відповідальності і контролю за системою, а також покарання лікарям, які б незаконно виписували такі листки непрацездатності.

Також члени комітету вирішили заслухати звіт прем’єр-міністра України стосовно процесу формування прожиткового мінімуму. Голова комітету Галина Третьякова назвала роботу уряду в даному питанні незадовільною.

Також депутати погодили план розгляду законопроектів під час майбутніх засідань комітету, серед яких:

«Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо встановлення розміру заробітної плати посадовим особам органів державної влади, місцевого самоврядування та державних підприємств» (р. № 3034, н.д. Кулініч О., Бабенко М. та інші).

«Про внесення зміни до деяких законодавчих актів України щодо встановлення обмежень розміру заробітної плати керівництва органів державної влади та державних підприємств» (р. № 3034-1, н.д. Королевська Н. та інші) тощо.


Джерело: https://sud.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх