Юні таланти Добропілля визначили найсильнішого у шаховому турнірі

Переглядів: 764 0 22.09.2020 в 10:30:48 Новини спорту
Юні таланти Добропілля визначили найсильнішого у шаховому турнірі

19 вересня на базі Палацу спорту м. Добропілля відбувся турнір з шахів для дітей «Юні таланти Добропілля». У змаганні взяли участь 8 дітей, які мають спортивні розряди і 3 дітей безрозрядників. Всі спортсмени вихованці шахового клубу «Каїсса» (тренер НЕПИЙВОДА Валентин) при Палаці спорту м. Добропілля. Турнір проводився за коловою системою в 7 турів.

За підсумками змагань з результатом 6,5 очок переміг другорозрядник Полєтаєв Дмитро. Друге місце посів Васильєв Гліб набравши 6 очок. Третє місце у Буруруєва Владислава 5 очок. Серед безрозрядників перемогу здобув Павленко Микита. Всі призери нагороджені грамотами та медалями, а переможцю Полєтаєву Дмитру дістався також кубок чемпіона.

30 листопада у Палаці спорту м. Добрлопілля відбувся шаховий турнір «Сеньйори-Юніори». Шахмати один з небагатьох видів спорту, в якому можуть нарівні змагатися діти з дорослими.

Участь взяли 16 шахістів: 7 дітей - вихованців шахового клубу «Каїсса» м. Добропілля (тренер – НЕПИЙВОДА Валентин) і 9 дорослих найсильніших шахістів з міст: Добропілля, Родинське та Мирноград.

 Метою турніру була популяризація шахів у Донецькій області і відточування майстерності юними  шахістами.  Змагання проводилися за коловою системою у 15 турів.

 В ході наполегливої, а головне чесної боротьби за призові місця перемогу здобув кандидат у майстри спорту м. Мирноград Борис ГОДУНОВ з результатом 14 очок з 15 можливих, без жодної поразки .

ІІ місце - Сергій ЧЕРНОУСОВ (м. Добрлопілля) отримав 12 очок

ІІІ місце - Сергій КОСТЕНКО (м. Добропілля) отримав 11,5 очка.

Серед дітей гідно виступили Дмитро ПОЛЄТАЄВ, отримавши 8 очок і Андрій ВАСИЛЕНКО - 6,5 очка.

Головну нагороду - кубок отримав переможець, і всі призери турніру нагороджені грамотами, медалями та грошовими винагородами.

Чемпіон турніру відмітив гарну гру дітей і сподівається, що в наступному турнірі вони боротимуться з ним за перше місце.


Джерело: сайт міста Добропілля

Мітки: спорт, шашки


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх