Як мешканцям Добропілля отримати ваучер на навчання

Переглядів: 1265 0 31.08.2021 в 08:30:53 Центр зайнятості
Як мешканцям Добропілля отримати ваучер на навчання

Навчання впродовж життя.

Відповідно до світових і європейських тенденцій розвитку сучасного суспільства Україна поступово просувається на шляху реалізації стратегії освіти впродовж життя. Тенденція “навчання впродовж життя” виправдала себе і в карантинний період. Затребуваними залишаються ті спеціалісти, які зуміли перелаштувати робочі процеси до потреб часу.

Як здобути нову професію чи спеціальність не звільняючись з роботи та не реєструючись у службі зайнятості? Якщо ваші професійні знання потребують осучаснення, фахівці служби зайнятості допоможуть отримати ваучер на навчання і здобути нову професію, спеціальність чи підвищити кваліфікацію.

До Добропільського міського центру зайнятості з бажанням отримати спеціальність для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня за іншою спеціальністю звернулася Бобровська Наталя - заступник начальника Відділу освіти Добропільської міської ради. Фахівчині надали вичерпну консультацію щодо можливості отримати дану освіту за допомогою ваучера. Дізнавшись про таку можливість, жінка виявила бажання пройти навчання за спеціальністю «Психологія».

Ваучер на навчання – це документ встановленого зразка, що дає особі право на перепідготовку або підготовку за іншою спеціальністю, підготовку на наступному рівні освіти, спеціалізацію, підвищення кваліфікації у закладах освіти чи у роботодавця. Громадяни, які мають професійну-технічну чи вищу освіту, не зареєстровані у службі зайнятості як безробітні, можуть безоплатно отримати від служби зайнятості ваучер та підвищити свій професійний рівень.

Наталя Бобровська вже отримала ваучер та з вересня планує почати навчання у Донбаському державному педагогічному університеті. Жінка запевняє, що можливість вступити до університету та в перспективі на практиці застосовувати нові знання вселяє в неї віру у завтрашній день.

За детальною інформацією щодо умов отримання ваучеру звертайтеся до Добропільський міський центр зайнятості.

 

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх