Инспектор горного управления Е.Кривенко провела семинар с работниками шахты "Новодонецкая"

Переглядів: 1225 0 14.01.2018 в 10:00:22 Новини підприємств
Инспектор горного управления Е.Кривенко провела семинар с работниками шахты

Відповідно до Плану заходів зі зниження рівня травматизму на піднаглядових підприємствах, які допустили зростання травматизму зі смертельними наслідками та групові нещасні випадки, 12 січня головний державний інспектор відділу гірничотехнічного нагляду у Добропільському регіоні К. Кривенко у ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля» ВСП «Шахтоуправління «Білозерське» Шахта «Новодонецька» провела семінар на тему: «Виконання заходів щодо усунення причин настання групового нещасного випадку, який стався 12 червня 2017 року з працівниками дільниці №3».
Головним державним інспектором було акцентовано увагу на тому, що за 12 місяців 2017 року на підконтрольних підприємствах відділу гірничотехнічного нагляду у Добропільському регіоні сталось 3 нещасних випадки зі смертельним наслідком та 1 груповий нещасний випадок.
Старший начальник зміни служби охорони праці М. Лиманський доповів про обставини групового нещасного випадку, який стався на шахті «Новодонецька» ВСП «Шахтоуправління Білозерське» ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля». 12 червня 2017 року, внаслідок обвалення гірських порід в районі сполучення 3 північної лави ступінчатого уклону №1 пласта l3 горизонту 580 м. з вентиляційним штреком, що унеможливило нормальне провітрювання виробок 3 північної лави ступінчатого уклону №1 пласта l3 горизонту 580 м. і призвело до накопичення газу метану поверх гранично допустимого рівня, так сталась аварія з груповим нещасним випадком. Кількість потерпілих – 4, у тому числі з тяжкими наслідками – 4, без смертельних наслідків.
Особливо увагу було приділено виконанню заходів щодо усунення причин настання нещасного випадку (аварії).


Джерело: http://dn.dsp.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх