Інформація щодо виплати заробітної плати працівникам ДП «Добропіллявугілля-видобуток»

Переглядів: 2934 0 18.03.2021 в 12:30:00 Новини підприємств
Інформація щодо виплати заробітної плати працівникам ДП «Добропіллявугілля-видобуток»

У зв'язку зі складнощами з виплатою заробітної плати за лютий місяць працівникам державного підприємства «Добропіллявугілля-видобуток» у вівторок ввечері, 16 березня, були ініційовані переговори з керівництвом ПАТ «Центренерго». У середу вранці, 17 березня, генеральний директор ДП «Добропіллявугілля-видобуток» Олександр Іванович Коваль і комерційний директор Андрій Таліновіч Газізов прибули в місто Козин Київської області у головний офіс «Центренерго». Протягом двогодинної зустрічі з генеральним директором ПАТ «Центренерго» Юрієм Петровичем Власенко і основними менеджерами компанії були обговорені технологічні, організаційні та економічні питання спільної співпраці в березні 2021 року і в майбутньому.

Між генеральним директором ДП «Добропіллявугілля-видобуток» Олександром Івановичем Ковалем і генеральним директором ПАТ «Центренерго» Юрієм Петровичем Власенко досягнуті домовленості про повне погашення заборгованості за вже поставлену вугільну продукції на електростанції, а також кредитуванні ДП «Добропіллявугілля-видобуток» в обсязі, необхідному для виплати 19 березня 50% заборгованості по заробітній платі за лютий 2021 року.

Завдяки особистому сприянню генерального директора «Центренерго» Юрія Петровича Власенко, значна частина коштів уже надійшла на рахунки державного підприємства «Добропіллявугілля-видобуток». Також було запропоновано графік поставки вугільної продукції та платежів для повної виплати заробітної плати за лютий поточного року.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх