Городской фестиваль «Всезнайка» шагает по образовательным округам Доброполья

Переглядів: 903 0 01.05.2018 в 13:00:30 Освіта
Городской фестиваль «Всезнайка» шагает по образовательным округам Доброполья

Нова українська школа – це школа, до якої приємно ходити учням. Тут прислухаються до їхніх думок, вчать критично мислити, співпрацювати, бути готовими до життя в сучасному суспільстві. Нова концепція сучасної школи спрямована на те, щоб кожна дитина могла досягти й відчути стан успіху, який стане рушійною силою у прагненні дитини до знань, формування інтересу до навчання. Саме з цією метою методичним кабінетом відділу освіти було проведено інтелектуальну вікторину «Всезнайко» для учнів 3-4 класів, яка пройшла у формі квесту на базі Білицької ЗОШ І-ІІІ ст. № 9. У грі взяли участь 4 команди: Білицькі ЗОШ № 8, ЗОШ №9, ЗОШ №10 та Водянська ЗОШ № 11 Добропільської міської ради.

Ось і довгоочікувана зустріч! Команди привіталися, представили свої візитки. Центральне завдання квесту - допомогти мишенятам знайти чарівний рюкзачок. Для цього дітям треба подолати 4 станції: «Математичний мікс», «Юні натуралісти», «Граматична мозаїка», «Funny Еnglish» і заробити пазли- підказки. Учасники команд отримали маршрутні листи й завзято взялися допомогати Міккі й Мінні Маусам. І , завдяки своїм знанням, активності, вмінню працювати у команді, критично мислити, усі команди успішно впорались із завданнями, отримали пазли і знайшли чарівний рюкзачок. Та той рюкзачок виявився дійсно чарівним, бо містив подарунки для кожної команди!

І ось наші діти, успішні та впевнені у собі, повертаються дружними командами до своїх шкіл! Вони - переможці! З гарним настроєм, згадками про веселі пригоди, цікаві завдання квесту та ще й з подарунками- книжками!


Джерело: http://viddilosvitydmr.at.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх