Гірники ДТЕК Добропіллявугілля зробили сюрприз дітям з Центру соцреабілітації

Переглядів: 925 0 20.12.2019 в 07:30:10 Новини підприємств
Гірники ДТЕК Добропіллявугілля зробили сюрприз дітям з Центру соцреабілітації

День Святого Миколая - це особлива дата для дітвори. На жаль, не кожна дитина в День Святого Миколая може отримати подарунок від батьків. Але на то свято і вважається чарівним, щоб виконувалися всі дитячі мрії без винятку. А допомагають у цьому працівники ДТЕК Добропіллявугілля.

19 грудня працівники ДТЕК Добропіллявугілля побували в Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей в Добропіллі. Приїхали, звичайно, з подарунками. Напередодні свята Дня Святого Миколая, в шахтоуправлінні Білозерське і Добропільське учасники Молодіжного руху ініціювали волонтерську акцію зі збору коштів для дітей з Центру реабілітації. У ній взяли участь дуже багато шахтарів.

- Дякую колегам за підтримку! За зібрані гроші ми купили LED-телевізор, на якому дітлахи зможуть дивитися улюблені мультфільми та телепередачі. Ми знали від педагогів Центру, що такий подарунок хлопців та дівчат порадує. Ще привезли солодощі та фрукти, щоб у хлопців на свято було справжнє частування, - каже лідер Молодіжного руху ДТЕК Енерго ШУ Білозерське Ольга Полякова.

Хлопцям та дівчаткам на завершення зустрічі співробітники ДТЕК Добропіллявугілля від душі бажали ангела-хранителя, щоб виросли хорошими людьми і знайшли себе в цьому житті. А ще - удачі, оптимізму і добра.


Джерело: ДТЭК


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх