Фотофакт: Дорогу Доброполье - Белицкое восстанавливают по технологии холодного ресайклинга

Переглядів: 1675 0 06.06.2018 в 15:00:33 Новини комунальних служб
Фотофакт: Дорогу Доброполье - Белицкое восстанавливают по технологии холодного ресайклинга

Триває ремонт основної транспортної артерії, що з’єднує Добропільський та Покровський райони. Автодорогу сполученням Добропілля – Білицьке, у напрямку Покровська, відновлюють за технологією холодного ресайклінгу, повідомляє Служба автомобільних доріг у Донецькій області.

Сучасний метод, який ще називають регенерацією, дозволяє зміцнити конструктивні шари дорожнього одягу (за рахунок улаштування додаткового шару зі спеціальної органо-мінеральної суміші) та створити надійну основу для укладання нового асфальтобетонного покриття.

Загалом відновлення ділянки протяжністю 10,6 км, яка є частиною автодороги загального користування державного значення Т-05-15 Олександрівка – Покровськ – Костянтинопіль, км 37+380-км 48+000, передбачає:

  • зміцнення дорожнього одягу додатковим шаром (регенерацію конструктивних шарів);
  • влаштування двошарового асфальтобетонного покриття з верхнім шаром із щебенево-мастикового асфальтобетону (ЩМА-20);
  • влаштування з’їздів;
  • укріплення узбіч;
  • влаштування однобічного металевого бар’єрного огородження;
  • встановлення дорожніх знаків;
  • нанесення ліній горизонтальної дорожньої розмітки.

Станом на 5 червня додатковим шаром вже посилено близько 2 км автошляху. Зміцнена удосконаленим методом ремонту ділянка дороги також має і новий вирівнюючий шар асфальтобетонного покриття.

doroga_dobrop_belick1

doroga_dobrop_belick5

Додамо, що представниками ДП «Науково-технічний центр «Дорожній контроль якості» здійснено проміжний контроль якості ремонтних робіт.

doroga_dobrop_belick2

Роботи виконує ТОВ «ДАНКОМ» (замовник – Служба автомобільних доріг у Донецькій області). Джерела фінансування: Державний дорожній фонд та обласний бюджет (кошти від митного експерименту).

Шановні водії! Роботи виконуються під рухом! Будьте максимально пильними за кермом – виконуйте вимоги Правил дорожнього руху, зважайте на тимчасові дорожні знаки, встановлені на ділянках автодоріг, що ремонтуються!

Нагадаємо, відновлювальні роботи на цій ділянці траси розпочались у середині травня.

doroga_dobrop_belick3


Джерело: http://orbita.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх