У Добропіллi проведено круглий стіл на тему «Насильству немає виправдання»

Переглядів: 741 0 27.11.2020 в 10:30:34 Новини поліції
У Добропіллi проведено круглий стіл на тему «Насильству немає виправдання»

З 25 листопада по 10 грудня щорічно в Україні проводиться Міжнародна кампанія «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою.

Головна мета кампанії – привернути увагу громадськості до чутливої теми гендерного насильства, протидії торгівлі людьми та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків, жорстокого поводження з дітьми, а також об’єднати суспільство у боротьбі з ним.

Саме з цією метою фахівцем Добропільського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді 26 листопада для підоблікових Добропільського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області проведено круглий стіл на тему «Насильству немає виправдання».

Під час зустрічі обговорювалася найбільш болюча тема сьогодення – насилля. Фахівець центру поглибила присутнім знання про таке розповсюджене явище, проінформувала про його форми. Повідомила, щоб подолати якусь із форм насилля, варто почати говорити та звертатися про допомогу.

Наприкінці зустрічі наголосила, що для постраждалих осіб звернутися до когось за допомогою - непростий крок, тому наша задача на сьогодні підтримувати таких людей.

 


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх