Добропольского рецидивиста осудили на 15 лет за жестокое двойное убийство

Переглядів: 1774 0 07.03.2018 в 12:00:49 Новини поліції
Добропольского рецидивиста осудили на 15 лет за жестокое двойное убийство

Добропільський міськрайонний суд виніс обвинувальний вирок у справі про подвійне умисне вбивство, скоєне раніше неодноразово судимим чоловіком.

Подія датована 27 вересня 2015 року. Пізно ввечері 30-річний мешканець м. Добропілля знаходився в гостях у свого товариша, де разом із ним та його невісткою вживав спиртні напої. Близько 23:00 учасники застілля посварились, гість схопив в руку електричний паяльник та кілька разів вдарив ним по голові спочатку жінку, а після – чоловіка, завдавши останньому ще й 2 удари ножем у грудну клітину.

Від отриманих тяжких поранень потерпілі померли на місці. Забравши із собою грошові кошти у сумі 4500 грн, що належали господарю квартири, правопорушник з місця злочину втік та переховувався від слідства в готелі.

Попри невизнання обвинуваченим своєї провини у подвійному вбивстві, завдяки доказам, наданим публічним обвинуваченням, яке підтримував Добропільський відділ Костянтинівської місцевої прокуратури, суд визнав його винним у скоєнні злочинів, передбачених п. 1 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство двох осіб) та ч. 2 ст. 185 (крадіжка) і засудив до 15 років позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Донецької області


Джерело: Прес-служба прокуратури Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх