Добропольский военкомат: "О преимуществах службы по контракту в рядах ВСУ"

Переглядів: 2320 0 09.07.2015 в 13:48:20 Новини району
Добропольский военкомат:

   Стати контрактником в Збройних Силах України – це дуже нелегкий, відповідальний вибір. Але це може змінити життя кожної молодої людини, самовиразитися у важкому сьогоденні. Солдат-контрактник - це важлива ланка складного механізму обороноздатності країни, один з поршнів міцного двигуна, що турботливо піклується про забезпечення цілісності і недоторканості нашої суверенної держави.
   Без сумніву, основною перевагою контрактної служби є те, що людина свідомо робить вибір для свого майбутнього, робить свій внесок в захист Вітчизни. Кожен солдат є важливою частинкою великого армійського механізму, і для того, щоб цей механізм ні в якому разі не вийшов з ладу, необхідно, щоб кожна його частинка почувала себе комфортно, надійно, безпечно.
   З метою заохочення військовослужбовців, які проходять військову службу за мобілізацією і виявили бажання підписати контракт зі Збройними Силами України щодо подальшого проходження військової служби за контрактом, Кабінет Міністрів України прийняв постанову «Про внесення змін до пункту 6 постанови Кабінету Міністрів України від 7 листопада 2007 р.»,-
   Відповідно до якої одноразова грошова допомога для даної категорії військовослужбовців становитиме:
для осіб рядового складу – 8 мінімальних заробітних плат (9 тис. 744 грн.);
для осіб сержантського і старшинського складу – 9 мінімальних заробітних плат (10 тис. 962 грн.);
для осіб офіцерського складу – 10 мінімальних заробітних плат (12 тис. 180 грн.).
   ЗГІДНО КОДЕКСУ ЗАКОНІВ ПРО ПРАЦЮ
   Статті 119. Гарантії для працівників на час виконання державних або громадських обов'язків
За працівниками, які були призвані під час мобілізації, на особливий період та які підлягають звільненню з військової служби у зв'язку з оголошенням демобілізаці, але продовжують військову службу у зв'язку з прийняттям на військову службу за контрактом, але не більше ніж на строк укладеного контракту, зберігаються місце роботи, посада і компенсується із бюджету середній заробіток на підприємстві, в установі, організації, в яких вони працювали на час призову, незалежно від підпорядкування та форми власності. Виплата таких компенсації із бюджету в межах середнього заробітку проводиться за рахунок коштів Державного бюджету України в порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України.
   У разі Вашої зацікавленості ,ми готові надати необхідну інформацію із вищезгаданого питання. За адресою: Добропільский ОМВК м.Добропілля, вул.Комсомольська 33 тел. моб. 099-017-28-83 , місц. 277-2-88-28


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх