Добропольский военкомат: "Основные причины пойти в армию по мобилизации"

Переглядів: 2364 2 29.07.2015 в 19:43:26 Суспільство
Добропольский военкомат:

Переважні причини піти в армію по мобілізації

Сьогодні під загрозою територіальна цілісність і незалежність України. Війна торкнулася кожної родини та кожного з нас. У цей непростий для країни час кожен свідомий громадянин зобов’язаний внести свій внесок для становлення миру, спокою на нашій землі.

Одне з завдань нової хвилі мобілізації – дати можливість відпочити тим, хто стоїть на захисті країни з минулого року.

1.Бути патріотом своєї держави, свідомим громадянином, людиною яка пам’ятає свої коріння, яка готова стати на захист своєї Вітчизни. Жодна зовнішня підтримка не допоможе, якщо українські чоловіки не стануть пліч-о-пліч на захист рідної землі.

2.Отримання високого соціального статусу: вже зараз у суспільстві склалося шанобливе ставлення до ветеранів АТО. Надалі статус учасників війни буде тільки рости. Ще б пак – вони пішли воювати за свою Батьківщину, з честю виконали свій обов’язок, не побоялися - І у них є багато сильних, рішучих друзів, готових прийти на допомогу, якщо що. Вже зараз у багатьох областях України фраза «я воював» допомагає відкривати двері і вирішувати деякі питання. 

3. Збереження свого робочого місця: масові звільнення вже почалися. Підприємства згортають виробництво, масово скорочують співробітників, «ріжуть» зарплати або переходять на неповний робочий день.
За законом роботодавець не має право звільнити людину, призваного по мобілізації. Найкращий спосіб не потрапити під скорочення – піти в армію. Коли ти повернешся після війни, у тебе буде робота. А що будуть робити ті, хто виїхав за кордон, щоб сховатися від мобілізації 2015? Будуть шукати роботу.

4. Чоловіча спеціальність і кар’єра у ЗСУ : якщо ти потрапиш під мобілізацію, у тебе з’явиться військова спеціальність. Війна рано чи пізно закінчиться. Незалежно від результату, в країні різко зросте рівень безробіття. Саме час стати контрактником. Зарплата в ЗСУ після війни точно не буде мінімальною. Додай до цього непоганий соцпакет – велику оплачувану відпустку, лікування в госпіталі, ранній вихід на пенсію, форма, харчування, постійне зростання зарплати (звання, вислуга).

Серйозно подумай над цим варіантом.
Усім нам потрібна  єдність і відповідальність.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
2 Arsenal22 • 19:00:18, 31.07.2015
Так воюют же украинские каратели с пенсионерами и шахтёрами. На какой такой "убой" или пушечное мясо идёт мужское население? Советую вам пообщаться с теми кто служит или уже отслужил, а не с телевизором. Не всё так гладко в армии, и проблем много, и люди погибают. И знают точно многие солдаты, что они делают на этой войне.
avatar
1 ivanoff_serj • 13:37:59, 30.07.2015
Неплохая попытка убедить мужское население идти на убой.Стать новой порцией "Пушечного мяса" или калекой не имеющего права на получение пенсии по инвалидности.Так как доказать, что ты ветеран так называемой "АТО",а не доброволец идущий на фронт из идейных соображений!Правда не полностью раскрыта главная часть, против кого воевать и в чьих интересах?!
ComForm">
avatar
Наверх