Добропольский городской совет заботится о белозерских спортсменах

Переглядів: 1658 0 16.06.2017 в 09:00:41 Новини спорту
Добропольский городской совет заботится о белозерских спортсменах

На початку січня поточного року з балансу ДТЕК Добропіллявугілля у комунальну власність було передано кілька об’єктів соціальної сфери Білозерського, серед них і Палац спорту. Логічно було припустити, що палац має бути у комунальній власності Білозерської міської ради, адже займались у ньому мешканці міста. На жаль, білозерські депутати відмовилися приймати Палац спорту, як, до речі, і Палац культури у власність міста, мовляв, грошей недостатньо для їх утримання. Тому, враховуючи інтереси жителів міста, спортсменів, любителів спорту, з метою створення їм належних та гідних умов для занять фізкультурою і спортом, депутати Добропільської міської ради прийняли ці об’єкти у комунальну власність добропільської громади.

Палац спорту знаходився у доволі занедбаному стані, тож проведення капітального ремонту будівлі було необхідне. Зараз тривають підготовчі роботи.

На останньому засіданні Добропільського міськвиконкому затверджено кошторис для здійснення капітального ремонту в обсязі 15,5 мільйонів гривень.

Для обстеження будівлі палацу були запрошені спеціалізовані організації, які винесли експертні оцінки по стану стін, горища, підвалу, систем опалення, водопостачання та водовідведення.

Експерти прийняли рішення по басейну – його відновлення недоцільне. Ще за радянських часів його прибудували до існуючої будівлі палацу так званим господарчим способом робітники вугільних підприємств. Негаразди виявились у 90-х роках, з 1999 року басейн не працює. Близько десяти років тому було звернення за підписом директора палацу, тренерів, фізкультурно-спортивної громадськості міста до тодішнього балансоутримувача, ТДВ «Шахта «Білозерська», з проханням виділити кошти для переобладнання басейну на зал для занять іншими видами спорту.

Ця мрія невдовзі здійсниться – на місті басейну буде зал для занять важкою атлетикою, боксом, тренажерний зал. Нарешті спортсмени не будуть кучкуватися на маленьких майданчиках, а будуть мати простір для повноцінних тренувань.І це добре, враховуючи славетні традиції білозерських штангістів, футболістів та боксерів, завдяки яким про місто знають далеко за межами України.

Тренування спортсменів не перервалися – завдяки Добропільській міській раді їм було надані тимчасові приміщення в освітніх та позашкільних закладах Білозерського. А вже через деякий час їх чекає оновлений і сучасний Палац спорту.


Добропольский городской совет заботится о белозерских спортсменах


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх