Добропольские школьники познакомились с работой местной полиции + ФОТО

Переглядів: 849 0 22.03.2019 в 12:30:28 Новини поліції
Добропольские школьники познакомились с работой местной полиции + ФОТО

Вчора Добропільське відділення поліції гостинно відчинило свої двері для учнів загальноосвітньої школи №2. Школярі ознайомилися з організацією діяльності відділу, завданнями, які виконує поліція, та особливостями роботи підрозділів.

На порозі Добропільського відділення поліції школярів зустрів начальник Юрій Кондрацький Він розповів гостям історію створення відділу та запросив на знайомство з роботою вартових порядку. 

Екскурсію розпочали з чергової частини, дітям показали куди надходить дзвінок-повідомлення про злочин чи правопорушення, розповіли як його реєструють і як повинні діяти працівники поліції, отримавши заяву від громадянина. Начальник Добропільського відділення поліції Юрій Кондрацький розповів учням, що саме від співробітників цього підрозділу залежить, наскільки оперативно і професійно будуть вжиті заходи по документуванню і розкриттю правопорушень.

Неабияке пожвавлення у школярів викликало знайомство зі зброєю та спеціальними засобами, які використовує поліція у своїй діяльності. Підполковник поліції Олександр Жуков запропонував всім охочим приміряти на себе бронежилет і шолом, а також розповів в яких ситуаціях правоохоронці мають право застосовувати кайданки, гумові кийки та вогнепальну зброю.

Не менш цікавою була екскурсія до відомчого музею. Школярі побачили фотостенди, документи і експонати, які демонструють історію відділення поліції.

У ході спілкування учні зізнались, що їх зацікавила професія поліцейського і в майбутньому, після закінчення навчання, дехто навіть планує пов’язати своє життя зі службою в Національній поліції України. Для них інспектори сектору кадрового забезпечення Покровського відділу поліції Шкурко Вікторія та Чернецька Тетяна розповіли актуальну інформацію про вищі навчальні заклади системи МВС, в яких готують правоохоронців, а також назвали перелік документів, які необхідно зібрати для вступу.

Покровський відділ поліції

Донецької області


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх