Добропольские налоговики встретились с ветеранами службы

Переглядів: 1001 0 10.07.2018 в 13:00:36 Новини податкової інспекції
Добропольские налоговики встретились с ветеранами службы

Вже гарною та доброю традицією стали зустрічі керівництва та працівників Добропільської та Покровсько-Добропільського управління ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області з ветеранами податкової служби Добропільщини. 
  Незалежно від офіційних дат у календарі, для колишніх податківців 2 липня залишається святом. Ветерани були раді знов зустрітися зі своїми колегами, поспілкуватись та передати досвід нинішнім працівникам служби.
   За ініціативою групи ветеранів податкової служби в конференц – залі Добропільської ОДПІ було проведено установчі збори з метою утворення громадської організації ветеранів. 
  Звертаючись до ветеранів, перший заступник начальника Добропільської ОДПІ Іван Якунін зупинився на історії української державності: етапах становлення податкової служби України, наголосив, що сьогодні значну роль та місце в суспільстві займають її колишні працівники, які стояли біля витоків створення податкової служби та багато років віддали службі на користь державі та суспільству. Наполегливість та відданість обраній справі стали неоціненною спадщиною, яку ветерани передають молодому поколінню. 
  На установчих зборах було затверджено статут та правління громадської організації ветеранів служби. Головою громадської організації ветеранів Добропільщини обрано Ковальову В.В., яка подякувала присутнім за довіру.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх