Добропольские налоговики встретились с руководителями сельскохозяйственных предприятий Александровщины

Переглядів: 1234 0 23.07.2016 в 07:20:45 Новини податкової інспекції
Добропольские налоговики встретились с руководителями сельскохозяйственных предприятий Александровщины

22 липня 2016 року фахівцями Олександрівського відділення Добропільської ОДПІ на чолі з заступником начальника – начальником Олександрівського відділення Добропільської ОДПІ Тетяною Конончук проведено засідання «круглого столу» з представниками сільськогосподарських підприємств Олександрівщини. В нараді взяли участь керівники 7 сільськогосподарських підприємств: СФГ «Вибір», СТОВ «Світоч», ТОВ «Маяк», СТОВ «Лощанське», СФГ «Веселки», ПП «Козацький хутір Матвєєв» на чолі з головою Асоціації фермерів та приватних землевласників Олександрівського району Донецької області Полонським В.Б. В роботі засідання прийняв участь начальник управління агропромислового розвитку Олександрівської РДА Мощиц М.В.

На податковому обліку в Олександрівському відділенні Добропільської ОДПІ знаходиться 34 платника єдиного податку 4 групи, зареєстровано платниками податку на додану вартість зі спеціальним режимом оподаткування 15 сільськогосподарських підприємств.

Тільки єдиного податку від сільгоспвиробників Олександрівського району за перше півріччя 2016 року надійшло 2,0 мільйона гривень. Сплачено до бюджету податку на додану вартість в сумі 5,6 мільйонів гривень.

У ході засідання учасники обмінювались думками щодо сучасного стану оподаткування діяльності сільгосппідприємств, актуальних проблемних питань в світі змінюваного податкового законодавства.

Крім нагальних питань, пов’язаних з роботою сільгоспвиробників, на зустрічі розглядались актуальні питання оподаткування податком на додану вартість, єдиним податком, платою за землю, податком на доходи фізичних осіб, єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування,а також підвищення відповідальності роботодавців за допуск до роботи без укладання трудових договорів.

 Заступник начальника – начальник Олександрівського відділення Добропільської ОДПІ Тетяна Конончук звернула увагу на недопущення маніпулювання даними звітності про результати фінансово – господарської діяльності (зокрема заниження показників виробленої продукції) та забезпечення повноти декларування та розрахунків з бюджетом.

   

 

 Добропільська ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області

 

 


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх