Добропольские полицейские задержали мужчину, который жестоко убил своего гостя

Переглядів: 1909 2 02.11.2018 в 09:00:01 Новини поліції
Добропольские полицейские задержали мужчину, который жестоко убил своего гостя

Мешканець міста Білозерського завдав своєму приятелю чисельні ножові поранення, від яких той помер на місці. Про це повідомляє Покровський відділ поліції Донецької області.

Близько другої години ночі до чергової частини Добропільського відділення поліції надійшло повідомлення від 29-річного мешканця міста Білозерського, який повідомив, що виявив у своїй квартирі труп з ознаками насильницької смерті.

Для з’ясування всіх обставин на місце події виїхала слідчо-оперативна група. Під час огляду оселі правоохоронці виявили труп 47-річного місцевого мешканця з слідами ножових поранень. В ході проведення першочергових оперативних та слідчих дій поліцейські встановили, що господар квартири разом із потерпілим вживали спиртні напої. Між ними виникла сварка. Господар схопив зі стола ножа та наніс своєму опоненту чисельні удари в область тулуба, спини та обличчя. Від отриманих травм гість помер на місці, а хазяїн не вигадав нічого кращого, ніж повідомити в поліцію, що виявив труп у своїй квартирі, але не знає, звідки він узявся.

Наразі зловмисник зізнався у скоєному. Він затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 15 років.


Джерело: http://orbita.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
1 nikball14 • 11:09:02, 02.11.2018
Виправте слово "хазяїн" на "господар". Дякую.
avatar
0
2 dobrepole • 11:11:23, 02.11.2018
Исправили, спасибо)
ComForm">
avatar
Наверх