У Добропiллi продавали алкоголь неповнолітнiм

Переглядів: 730 0 04.06.2020 в 10:30:02 Новини поліції
У Добропiллi продавали алкоголь неповнолітнiм

Відповідно продавця правоохоронці склали адміністративний протокол. Порушниці тепер доведеться сплатити штраф.

Вчора інспектори ювенальної превенції Добропільського відділення поліції разом з представниками громадського формування «Патріоти Добропілля» провели рейд по торгівельним закладам у с.Новоторецьке. Так, під час заходу, в одній з крамниць населеного пункту перевіряючими був виявлений факт продажу алкогольного напою 17-річному місцевому мешканцю. Зі слів останнього, працівниця магазину не запитувала в нього вік і не просила показати паспорт.

На місці поліцейські склали відносно продавця адміністративний протокол за ч.2 ст. 156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями та тютюновими виробами) кодексу України про адміністративні правопорушення.

- Нами постійно проводиться робота по виявленню порушень у порядку продажу алкоголю та тютюну особам, які не досягли 18 років і притягненню до відповідальності недбалих продавців. Це вже восьмий протокол складений нами з початку цього року на працівників торгових закладів, які реалізували алкогольну та тютюнову продукцію неповнолітнім,- зазначила інспекторка ювенальної превенції Добропільського відділення поліції Юлія Мурашко.

Шановні громадяни, якщо Вам відомі випадки реалізації підприємцями слабоалкогольних, алкогольних напоїв, тютюнових виробів або курильних сумішей дітям, просимо повідомляти на лінію за номером 102.

 


Джерело: http://pokrovsk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх