Добропольские полицейские обнаружили прохожего с наркотиком «для себя»

Переглядів: 1169 0 28.06.2018 в 13:00:01 Новини поліції
Добропольские полицейские обнаружили прохожего с наркотиком «для себя»

Співробітниками Добропільського відділення поліції виявлений раніше судимий чоловік, який незаконно виготовив та зберігав наркотичну речовину для власного вживання. Правопорушнику загрожує до 3 років позбавлення волі.

Ввечері минулого дня, під час патрулювання вулиць міста, співробітники групи реагування патрульної поліції Добропільського відділення поліції зупинили для перевірки документів підозрілого чоловіка.

Під час спілкування з чоловіка з’ясувалося, що чоловік має при собі пластикову пляшку з речовиною, схожою на наркотичну. Власник пляшки зізнався, що виявлена речовина дійсно є наркотиком, який він виготовив з насіння опійного маку та зберігав для власного вживання.

Правопорушником виявився раніше судимий за аналогічні злочини 32-річний місцевий мешканець.

Вилучений наркотик направлений на експертизу, а відносно його власника відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.


Джерело: http://pokrovsk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх