Добропільська ОГНІ: "Центр обслуговування платників податків – втілення сервісної служби"

Переглядів: 1365 0 13.02.2013 в 18:07:46 Новини податкової інспекції
Добропільська ОГНІ:
   З метою створення комфортних умов платникам податків, належного їх обслуговування, підвищення рівня добровільної сплати податків, формування позитивної громадської думки щодо діяльності органів ДПС та удосконалення системи адміністрування податків і зборів в Добропільській ОДПІ функціонує центр обслуговування платників податків. 
   Приміщення Сервісного центру розташоване на першому поверсі. Для зручності клієнтів в ньому встановлено столи для заповнення звітності, обладнано місця для очікування, забезпечено доступ до мережі Інтернет. Обслуговують платників податків висококваліфіковані спеціалісти, основними принципами роботи яких є ввічливість та доброзичливість, надання повної та достовірної інформації в максимально короткий строк. Для людей з обмеженими фізичними можливостями вхід до Центру обладнано пандусом. 
   В сервісному центрі Добропільської ОДПІ зосереджено всі необхідні послуги – реєстрація, надання адміністративних послуг, прийом звітності, видача довідок, надання консультацій , проведення звірок, робота громадської приймальні . 
З метою ознайомлення платників податків оформлено стенди з інформацією про адресу, режим роботи установи, графіки особистого прийому громадян посадовими особами, перелік адміністративних послуг, номерами телефонів Інформаційно-довідкового департаменту ДПС України та сервісу «Пульс податкової» . Також на стендах розміщено важливу податкову інформацію (зразки форм звітності, витяги з норм податкового законодавства, повідомлення, об’яви тощо). 
   Всі ці заходи дають змогу оптимізувати роботу податківців та отримувати платниками податків весь спектр високоякісних послуг. 

                                                                                 Сектор взаємодії із ЗМІ та громадськістю
                                                                                  Добропільської ОДПІ 


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх