Депутаты городского совета во главе с мэром Доброполья посетили Центр детского и юношеского творчества + ФОТО

Переглядів: 1488 0 27.12.2013 в 20:57:51 Суспільство
Депутаты городского совета во главе с мэром Доброполья посетили Центр детского и юношеского творчества + ФОТО

   Депутати Добропільської міської ради завітали до Добропільського Центру дитячої та юнацької творчості. Очолили захід міський голова Віктор ДЕРИПАСКА та секретар міської ради Віктор ДРЕВАЛЬ.
   Будинок піонерів і школярів, сьогодні - Центр дитячої та юнацької творчості, відчинив свої двері перед дітлахами 3 листопада 1953, і вже протягом 60 - ти років його стіни - затишний, гостинний дім для юних добропільців.
загрузка...
   На сьогодні в ЦДЮТ працює 19 творчих об’єднань (84 вікові групи), в яких займаються понад 1400 дітей. Керівників міста та депутатів гостинно зустрічали вихованці народного ансамблю «Непосиди», народного ансамблю українських народних інструментів «Козаченьки», ансамблю бандуристок «Криниченька», ансамблю ложкарів «Озорники», театральної студії «Джем», продемонструвавши свої творчі здібності.  Гості відвідали виставку декоративно-прикладної  творчості вихованців зразкової дизайн-студії «Самородок» та зразкової майстерні «Стиль», завітали до комп’ютерної студії «PixeL» та інших гуртків Центру.

   Вихованці Центру дитячої та юнацької творчості примножують славу рідного міста, перемагаючи на всеукраїнських та міжнародних конкурсах. Жодне масове міське свято не обходиться без участі творчих колективів.

   За словами міського голови, міською радою постійно ведеться робота по збереженню та розширенню мережі позашкільних навчальних закладів міста, створюються умови для творчого розвитку кожної дитини. Адже позашкільна освіта є її невід’ємною й унікальною ланкою, головна мета якої – створення умов для розвитку творчого, інтелектуального, духовного та фізичного розвитку дітей. У місті функціонують 5 позашкільних закладів: Центр дитячої та юнацької творчості, Центр туризму та краєзнавства, Станція юних техніків, Дитячо-юнацька спортивна школа, Центр дитячої та юнацької творчості в м. Білозерське. Також позашкільною освітою у місті  займаються 3 музичні школи, 5 Палаців культури, 4 Палаци спорту, 1 Станція юних техніків.
   Источник: http://radadobropillya.org

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх