К празднику с достижениями - ПФУ в Доброполье

Переглядів: 1392 0 04.11.2017 в 09:00:37 Пенсійний фонд України
К празднику с достижениями - ПФУ в Доброполье

День працівника соціальної сфери відзначається на початку листопада, що дає можливість колективу Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області попередньо підсумувати свої досягнення та визначитись з задачами, які необхідно вирішити з ціллю успішного завершення фінансового року.

Штатна чисельність працівників установи становить 90 осіб, які обслуговують майже 38 тисяч пенсіонерів та 21 тисячу застрахованих осіб, 944 суб’єкти господарювання.

Найважливішим у роботі управління за поточний період 2017 року є початок реалізації Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій», завдяки чому уже в жовтні більше 27 тисяч пенсіонерів отримали підвищений розмір пенсійної виплати. Потреба на виплату пенсій у жовтні суттєво зросла на 74% в порівнянні з середньомісячною потребою попереднього періоду. На виплату перерахованих пенсій додатково направлено 49,3 млн. грн., завдяки чому чисельність одержувачів пенсій, розмір яких не перевищував 1500 грн. зменшилась на 3833 особи, при цьому, пенсії з розміром від 4000 до 10000 будуть отримувати 9576 чоловік, що на 1689 осіб більше, ніж до перерахунку. Пенсійні виплати понад 10000 грн. отримають майже 3 тис. чоловік, замість 102 у вересні.

За 9 місяців призначено 864 пенсії, проведено 1567 індивідуальних перерахунків пенсій, надано відповіді на 974 звернення громадян.

Поза увагою не залишились й інші актуальні питання в роботі управління, це й збільшення надходжень до бюджету внаслідок легалізації зайнятості та зарплати, комплекс дій щодо стягнення заборгованості, забезпечення достовірності державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування, кадрове забезпечення, придбання й оновлення комп’ютерного парку, проведення широкомасштабної інформаційно-роз’яснювальної роботи із застосуванням різних її форм.

Наша праця настільки важлива й потрібна, наскільки й нелегка. Професія соціального працівника – одна з тих на яких тримається суспільство.

Напередодні професійного свята вітаю своїх колег та багаточисельну армію працівників інших служб, які займаються соціальним захистом громадян. Бажаю, щоб кожний прийдешній день був щедрим на добро і щастя, мир і спокій, затишок і достаток у Ваших родинах, наснагу і натхнення у виконанні почесного і благородного суспільного покликання.

 

Неоніла Пітик,

перший заступник начальника 

Добропільського об’єднаного управління 

Пенсійного фонду України Донецької області


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх