К нам едет Президент. Или присядет глава государства за добропольские парты?

Переглядів: 2181 0 11.08.2018 в 08:00:15 Освіта
К нам едет Президент. Или присядет глава государства за добропольские парты?

Містом вже кілька тижнів ширилися чутки, що в Добропілля приїде Петро Порошенко. Як відомо, він полюбляє відкривати різноманітні новобудови. У Добропіллі  нових об’єктів немає, проте є реконструйовані - НВК № 4 та міський стадіон. На нараді у міськраді перший заступник міського голови Олексій Кормільцев повідомив, що таки дійсно, Президент України буде відкривати у місті опорну школу- НВК № 4. Конкретна дата поки що невідома, можливо, це відбудеться 1 вересня, можливо, раніше – наприклад, минулого року Петро Порошенко прибув на відкриття опорної школи у Покровську наприкінці серпня. Тож для учнів цієї школи провели два перші дзвоники.

Наскільки готова школа до прийому голови держави і, насамперед, учнів? Інна Кальченко, завідуючий міськво, розповіла, що роботи в школі і навколо неї ще тривають, до 1 вересня готовність всього об’єкту складе 85%. Згідно з договором  на виконання робіт, підрядна організація має завершити їх до 31 грудня поточного року, тож, як і минулого навчального року, роботи триватимуть під час занять. Запевнила Інна Володимирівна і про те, що дітей забезпечать гарячим харчуванням.

 Місто зараз буде посиленими темпами готуватись до візиту Президента. Нагадаємо, що вперше в історії голова країни відвідає Добропілля. Раніше нашими гостями  були міністри вугільної промисловості, а у 2000-х роках на теренах Добропільщини побували посли США та Великої Британії.


Джерело: http://dobronews.com.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх