Депутаты сельских советов Добропольского района активно помогают социальным учреждениям

Переглядів: 1414 0 17.03.2016 в 07:07:40 Новини району
Депутаты сельских советов Добропольского района активно помогают социальным учреждениям

Святкові дні Масляної минули, але добрі справи посіяні благодійниками залишаються на радість людям та допомогу їх щоденному життю. Кожний, хто завітав до дитячого садку «Калинка» Криворізької сільської ради, потрапляє в теплу атмосферу цього закладу.

Галина Броваренко, завідувач цим дитячим садком дбає про те, щоб у ньому зберігалось тепло, як у дружній родині. Завдяки підтримці керівника ТОВ «Сортонасінницького підприємства», депутата Добропільської районної ради VII скликання Віктора Шарова в «Калинці» було замінено троє дверей, що дозволило забезпечити збереження тепла у закладі.

Раніше депутатом було вирішено проблему водозабезпечення садку, шляхом буріння свердловини. Хотілось наголосити про те, що Віктор Сергійович ніколи не залишається осторонь проблем своєї громади. Постійно співпрацює з керівництвом сільської ради та бюджетними закладами, здійснює фінансову підтримку заходів, які відбуваються в його окрузі і в районі.

Так, відзначення річниці виводу військ з Афганістану не залишилось без уваги та підтримки депутата. В Світлівській сільській раді депутатами районної ради продовжуються добрі справи для громади. Тетяною Дорошкевич та Аліною Сметаніною організовано збір благодійних коштів на проведення весняної толоки та ремонту громадського колодязя в селищі Шевченко.

Громада ставиться з розумінням до ініціатив депутатів, та вважає що добрі справи – це не обов’язково великі кошти. Люди охоче залучилися до акції. Спільними зусиллями громада та депутати подають приклад, як можна змінити життя свого села на краще, починаючи з себе.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх