В Добропольском районе происходит становление сильной объединенной территориальной громады

Переглядів: 1272 0 24.07.2016 в 03:10:36 Новини району
В Добропольском районе происходит становление сильной объединенной территориальной громады
22 липня 2016 року депутати Шахівської (колишньої Октябрської) сільської ради зібралися на засідання чергової сесії.
 
Порядок денний виявився дуже насиченим.
Спочатку головою сільської виборчої комісії було підведено підсумки перших виборів старост в населених пунктах об’єднаної територіальної громади.
 
Наступним голосуванням депутати, згідно діючого законодавства, ввели новообраних старост до складу виконавчого комітету сільської ради.
 
Голова сільської ради  за одноголосним рішенням депутатів отримав собі заступника, яким став Шапко Олексій Леонідович.
 
До штатного розпису ради введена одиниця еколога.
 
Бурхливе обговорення визвало питання щодо погодження нових, підвищених тарифів за надання послуг з вивозу побутового сміття. Ніякі аргументи директора комунального підприємства «Агрокомсервіс», Солнцева К.І., не отримали позитивного відгуку з боку депутатів. Його пропозиції не було підтримано.
Дійшли згоди щодо проведення наступного тижня повторного розгляду даного питання на окремій зустрічі депутатського корпусу з керівництвом комунального підприємства, а потім на сходах громадян.
Була підтримана пропозиція щодо утворення на території сільської ради Центру безпеки громадян, затверджено положення про сектор цивільного захисту населення, розглянуто заяви громадян щодо надання матеріальної допомоги, проголосовано земельні питання тощо.
 
Участь у роботі сесії прийняли: Середа Ю.І., депутат районної ради; керівник (Попов С.Л.) та експерт-консультант (Недоруба М.Ю.) офісу реформ у Донецькій області; Барлет Л.В., керуючий справами районної ради.

Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх